Hyvää kansallista krapulapäivää kaikille tasapuolosesti! :)

Johdanto:
Krapula on eräälle intiaaniheimolle pyhä tila jossa he saavat yhteyden henkiolentoihin Jos näin voisin Suomeksi sanoa niin ehkä se yhteys on morkkis. Morkkis on hyödyllinen koska silloin aivot käsittelevät ahdistavia asioita tehokkaasti. Ahdistus johtuu siitä että tajunta kehittää itseään, eräänlainen evoluution keino muokata DNA:ta ja tehdä ihmislajista sopeutuvainen ympäristön muutoksiin. Näiden muutosten avulla ihmiskunta säilyy hengissä koska se oppii virheistään.

 

Maailmanluokan meno:
Kansainvälinen tilanne kiristyy kiristymistään. Nato lähenee Venäjää, Venäjällä voi palaa kohta käämit. Kim Jong Ill on ahdistettu kotiarestiin ja testailee parhaillaan ballistisia eli mannertenvälisiä ohjuksia joilla lähettää terveisiä ulkomaailmaan. USA siirtää sotilaslaivastoa Kiinan rannikolle. Kiinalaisetkin alkaa olla liipaisuherkkiä. Tosin maailma on heidän halpatuotannostaan riippuvainen. Intia ja Pakistan ovat molemmat ydinasesuurvaltoja ja kilpailu maiden kesken on kova. Aasiassa käydessäni vaikuttivat ihmisten mielipiteet siltä että suurempi sota (pohjoisessa on sodittu jo pitkään ns. "Huumealueista" ts. Ne alueet joissa pilvi kasvaa") on huonosta krikettimatsin lopputuloksesta kiinni.
Nato on piirittänyt Venäjän miltei kokonaan. Kiina, Ruotsi ja Suomi ovat merkittäviä paikkoja jotka eivät ole Natossa ainakaan vielä..


Suomalaiset antoivat huijata itsensä Naton alaisuuteen miellyttääkseen muita. Me täällä Kajaanissa olemme hyvin lähellä Naton ja Venäjän rajaa. Kesällä Vuosangassa alkaakin Naton harjoitukset. Mainilan laukaukset puuttuvat enää kohta.. Facebook ei anna minun julkaista sivuillani kaikkea mitä haluan sanoa. Mm. Linkkejä Youtubesta löytyviin videoihin jotka todistavat että taktisia ydinaseita on käytetty maailmalla jo pitkään. Löytyvät kun kirjoitat taktinen ydinase englanniksi. Miksi maan kansalaiset halutaan pitää pimennossa?

Nimim. Ydintalvea odotellessa. A.k.a Maailmanlaajuinen anarkia on kohta täällä. :) Ehkä maailma on sodan jälkeen parempi paikka?
Einstein sanoi että ei tiedä millä kalustolla kolmannessa maailmansodassa soditaan, mutta neljäs käydään kivikautisilla välineillä. Kepit ja kivet rocks. :)

T. Hajamielinen hippi krapulassa.

Avaan nyt blogin niin loppuu tämä sensuuri perkele!

Maailma tarvitsee rakkautta ja anarkiaa niin voimme välttyä elokuvamaisilta skenaarioilta jotka voivat johtaa lopulta ydinsotaan!

Peace & Love! <3

Saa jakaa! :)

Kiitokset inspiraatiosta teille kaikille ympari maailman! Tiedatte kylla keta olette kun luette taman. ;)

Source information:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/173644-kansanedustaja-vaittaa-nato-harjoitus-provokaatio-usa-tahtaa-suomen-ulkopoliittisen

https://en.wikipedia.org/wiki/Indo-Pakistani_wars_and_conflicts

http://www.navytimes.com/story/military/2016/03/03/stennis-strike-group-deployed-to-south-china-sea/81270736/

http://www.cfr.org/global/global-conflict-tracker/p32137#!/conflict/north-korea-crisis

http://yle.fi/uutiset/venaja_varoittaa_ruotsia_nato-jasenyyden_seurauksista__ei_hyvaksyttavaa_etta_venaja_uhkailee_ruotsia/8298005

https://fi.wikipedia.org/wiki/Nato

http://uusi.voima.fi/blogikirjoitus/2015/suomi-ruotsi-ja-nato/

http://www.suomensotilas.fi/pauli-jarvenpaa-suomi-ja-ruotsi-natoon/

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016030821238550_uu.shtml